Добре дошли в Къща за гости ”Каменик”, село Ягодина!

Една арт къща в сърцето на Родопите!

Насладете се на една лятна почивка в Родопа планина! Чистият въздух, вкусна храна и  и вечно зелените нюанси на гората ви очакват! Тази стилна и бутиково обзаведена къща ви предлага всичко описано в сайта  + безжичен интернет, WI FI . За контакти:

0894 358 069

kamenik@visitrhodopes.com

 и не забравяйте да ни потърсите във Facebook( в края на тази страница)!  1. Диана 18, 2010

  Здравейте,

  Искам да споделя моето преживяване в с.Ягодина преди месец. Намерих Каменик чрез интернет и когато я посетих се оказа едно вълшебно местенце. Къщата е направена така,че да се почувстваш като в приказен филм, а момчето, което я стопанисва е много мило момче и направи така, че да задоволи всички наши изисквания. Природата е уникална. Тя просто трябва да се види и усети. Пожелавам на всеки да се докосно до това преживяване, което ме накара да се гордея че съм Българка!

 2. Симеон 18, 2010

  Здравейте,

  все още съм под въздействието на емоциите от страхотно прекарания уикенд. За първи път посетих този край на Родопите, както и вилата Каменик, но със сигурност няма да е за последен. Уникална комбинация от природа, идилия, тишина, които се допълват от страхотната къща и прекрасния домакин. За по-активни хора, има толкова за опознаване, обхождане, разглеждане, че цяла седмица няма да е достатъчна (да не забравяме и предлаганите атракции). За по-мързеливите: просто седнете на люлеещия се стол на верандата с чашка в ръка и дишайте дълбоко :)

  Ицо, поздрави и догодина стягай мотора за големи обиколки!

 3. Живка 18, 2010

  Посетихме с.Ягодина през октомври,когато есента бе обагрила листата на дърветата в горите наоколо до златисто и есента бе в цялата си красота .Отседнахме в къща “Каменик” – едно уютно място,с оригинален интериор,обзаведена и подредена с много вкус и артистичност.Гледката наоколо е невероятна.
  Собственика е изключително приятен млад човек,който ни направи да се чувстваме добре и ни напътстваше къде и какво може да се види и посети.
  Доволна съм,че имахме възможността да се докоснем до атмосферата ,която стопанина е пресъздал с голяма любов и посвещение,както и да се потопим в магията на Родопите.
  Посетете къща “Каменик” с.Ягодина -ще останете наистина очаровани!

 4. Йорданка 18, 2010

  Ако се чудите това ли е мястото,където бихте искали да отседнете-вече недейте.Стопаните са едни прекрасни и сърдечни хора,досущ като родопчаните.Те са направили вилата с много любов.Тук изгубваш ориентация за времето,откъсваш се от забързания живот и се оставяш да те поведе дъха на природата.Надяваме се да можем да дойдем отново!